Uitnodiging Vlechterstoernooi 2024

Volleybalvereniging SDO organiseert dit jaar opnieuw het Vlechterstoernooi! We nodigen u van harte uit om deel te nemen aan de 17de editie van het Vlechterstoernooi. Het toernooi zal worden gehouden op: woensdagavond 20 maart 2024 in sporthal De Duker te Noordwolde.

Het Vlechterstoernooi biedt u de gelegenheid om lekker recreatief te sporten samen met uw collega’s. Het volleybaltoernooi is voor iedereen toegankelijk, niet alleen bedrijven maar ook de inwoners van Noordwolde, Boijl en omstreken en onze eigen volleyballeden worden uitgenodigd om deel te nemen. Een team bestaat uit zes personen en mogelijke wisselspelers.
Inschrijven kan tot uiterlijk 1 maart 2024, na aanmelding ontvangt u een bevestiging. Houd er rekening mee dat we een limiet van het aantal deelnemende teams hebben dus wij roepen u op om zich snel te aan te melden, want VOL = VOL!

Aanmelden kan via de mail bij Inge van Brussel, vlechterstoernooi@vv-sdo.nl. Daarbij hebben we de volgende gegevens van u nodig:
1. Naam van het team
2. Contactpersoon, telefoonnummer en e-mailadres
LET OP pas wanneer het inschrijfgeld is ontvangen, is uw inschrijving definitief! Het inschrijfgeld bedraagt € 25,00. U kunt het bedrag t.n.v. ‘Vlechterstoernooi 2024 + teamnaam’ overmaken op rekeningnummer: NL07 RABO 0310 2029 22 of u ontvangt van ons een betaalverzoek.

Graag zien wij u op 20 maart 2024 als speler of als toeschouwer in sporthal De Duker!

Dit vind je misschien ook leuk...