Reddingsbrigade en zwemclub De Forel sluiten gezamenlijk seizoen af

Voor het eerst slaan de Reddingsbrigade Weststellingwerf en Zwemclub De Forel Wolvega de handen ineen. Het einde van het seizoen nadert en dat betekent dat de leden de zomerstop ingaan. Voor beide clubs was het een mooi seizoen om op terug te kijken. Diploma’s zijn behaald bij de reddingsbrigade, er zijn vele persoonlijke records gesneuveld vanuit de leden van de zwemclub. Kortom een mooie afsluiting is op z’n plek.  Op woensdagavond was er een disco in Zwembad de Steense voor alle leden van de beide clubs. 

De Forel is de zwemclub uit Wolvega. Sinds 1957 biedt de club diverse activiteiten aan voor iedereen. Zwemmen is de sport die voor de minste blessures zorgt en de conditie snel verbetert. Deze sport beoefenen de leden al jaren uit als wedstrijdsport maar ook voor een grote groep leden op recreatief gebied voor jong en oud. Er kan een proefles worden gevolgd.
Meer informatie, mail naar secretariaat@zwemclubdeforel.nl.

Reddingsbrigade Weststellingwerf is aangesloten bij Reddingsbrigade Nederland die als doel heeft het bestrijden van verdrinkingsdood. Reddingsbrigade is een vrijwilligersvereniging en leidt kinderen en volwassenen op om zichzelf in het water te redden en anderen te redden uit het water. Het oefenen is wekelijks in het zwembad de Steense in Wolvega. Daarnaast kunnen de leden ingezet worden bij diverse evenementen, zowel voor reddingen en bewakingen als EHBO-hulp. Reddingsbrigade heeft eigen reddingsboten.
Voor meer info mail naar info@rbweststellingwerf.nl
FOTO’S: Lenus van der Broek

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.