Oldeholtpade en De Blesse willen via nacompetitie promoveren; Olyphia hoopt derdeklasser te blijven

Oldeholtpade kan via de nacompetitie promotie naar de tweede klasse afdwingen. De Blesse mag hopen op een plaats in de derde klasse. Olyphia wil zich via de extra wedstrijden handhaven in de derde klasse. Hieronder het speelschema van de drie ploegen.

Tweede en derde klasse
Zondag 12 juni: Akkrum-Muntendam; SVZ-Gorredijk; Dronrijp-Actief; Oldeholtpade-Twedo. De winnaars gaan naar de finales op zondag 19 juni. Daarvoor is Drachten al geplaatst. De winnaars van de finale worden tweedeklasser, de verliezers gaan naar de derde klasse. De finales zijn op neutraal terrein.

Derde en vierde klasse
Donderdag 9 juni: Havelte-Warga; Harlingen-De Blesse; Sleen-Heiligerlee. De winnaars gaan naar de finale, waarbij in deze nacompetitie een uit- en een thuiswedstrijd worden gespeeld. Een aantal ploegen is rechtstreeks toegelaten tot dat tweeluik, waarvan de return op zondag 19 juni wordt gespeeld.
Zondag 12 juni: Thor-RKO; Siddeburen-Deinum SF; Havelte/Warga-Oosterlittens; Harlingen/De Blesse-Wilper Boys; Sleen/Heiligerlee-Olyphia (returns op zondag 19 juni). De winnaars van de finales gaan naar de derde klasse, de verliezers worden vierdeklasser.

Bron: MediahuisNoord

Dit vind je misschien ook leuk...