Lindebridgers Wolvega blazen drive nieuw leven in

Lindebridgers in Wolvega blazen de traditionele Pieter Stuyvesantdrive nieuw leven in. Na een periode waarin Corona veel evenementen onmogelijk maakte, organiseerde de Lindebridgers op 24 februari deze drive voor de vierenvijftigste keer.

Achtenzestig bridgers uit de wijde omgeving verzamelden zich in Zalencentrum de Rank. In een prettige sfeer werden elf ronden en vierenveertig spellen afgewikkeld. Gespeeld werd in een ochtend- en een middagsessie onderbroken door een prima lunch verzorgd door de Rank. De organisatie was in de kundige handen van onder andere Jan Petter en Hendrik van Gunst.

Winnaars PS-beeldjes
Winnaars van de prestigieuze Pieter Stuyvesant beeldjes werden tot hun eigen verbazing het bridgepaar uit Wolvega Florence Sleijt en Jopie Luiken met 61%. Door de enthousiaste inzet van meerdere leden en de sponsoring door een overweldigend aantal middenstanders was er voor iedere deelnemer een prijs. Toekomstig voorzitter van de club, Hans van Dooren was een tevreden man. “Mooi om te zien wat je met enthousiaste leden van de club kan bereiken. Mijn ambitie is om in het najaar een heuse Bridge Omloop in Wolvega te organiseren. Dan is de medewerking van die leden en van wederom de middenstand van Wolvega hard nodig om ook dit tot een succes te maken. Een beetje leven in de brouwerij van de club en van Wolvega is nooit weg”, zegt hij met een glimlach.

Foto: Lenus van der Broek

Dit vind je misschien ook leuk...