SponsorKliks

Wil jij Radio Centraal GRATIS sponsoren? Met onze SponsorKliks kun je ons sponsoren zonder dat het jou een cent extra kost! Wij kunnen de inkomsten uit de SponsorKliks weer gebruiken voor dure radio-apparatuur, uitzendvergunningen, Buma-Stemra en huisvestingskosten

Iedere keer als je via de onderstaande Sponsorkliks eten besteld bij Thuisbezorgd of iets koopt bij een webwinkel als Bol.com, Coolblue en Booking.com, ontvangt Radio Centraal hiervoor een percentage van het aankoopbedrag als commissie. En nogmaals, het kost je niets extra!

https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=13015&sc=dyn-bnnr-thuisbezorgd&cn=nl&ln=nl

Hoe werkt het?
Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via onze SponsorKliks komt. Of je nu via onze SponsorKlik naar Bol.com gaat of rechtstreeks naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het eerste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert Radio Centraal hier direct van!

Je blijft anoniem
Noch SponsorKliks, noch Radio Centraal weet wie er iets besteld heeft of wat er is besteld. Via SponsorKliks weten we alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor Radio Centraal is bedoeld. Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks een bestelling is geplaatst en dus niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat je de bestellingen die je online doet alleen via onze SponsorKliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol doet, levert Radio Centraal niets op.