Zomerdienstregeling Arriva

  Datum: 7 juli 2022 Zomervakantiedienstregeling bussen Arriva gaat eerder in De zomervakantiedienstregeling voor de bussen start drie dagen eerder. De reden voor de aanpassing zijn de verwachte bezoekersstromen naar het Tall Ships evenement in Harlingen van 14 t/m 17 juli 2022. Daarvoor heeft Arriva extra bussen achter de hand. De zomervakantiedienstregeling geldt van donderdag 14 juli t/m 27 augustus 2022.   Voor reizigers betekent de zomervakantiedienstregeling het volgende: De frequentie van veel buslijnen wordt verlaagd;De lijnen 511, 518, 538, 539, 561, 603, 612, 615, 621, 651, 655, 692, 695 en 698 vervallen. De Opstapper zorgt waar nodig voor alternatieve verbindingen.   Daarnaast moet Arriva in de gebieden met veel vaarrecreatie (met name in de omgeving Sneek) de rijtijden aanpassen in verband met open bruggen. Op de volgende lijnen past Arriva de aankomst- en vertrektijden met maximaal 9 minuten aan: Lijn 41: Balk-Heerenveen            Alle dagen, op zondag alleen in de middagLijn 42: Sneek-Lemmer                Op werkdagenLijn 45: Sneek-Hemelum             Op werkdagenLijn 46: Sneek-Oudega-Sneek     Op werkdagenLijn 47: Sneek-Balk-Lemmer       Alle dagenLijn 48: Lemmer-Heerenveen    Op werkdagen   Door de extra reistijd zijn enkele aansluitingen niet meer mogelijk. Reisplanner De aangepaste dienstregeling is zichtbaar in de reisplanners. De hele reis, van deur tot deur, kan vooraf worden gepland en betaald via de glimble app van Arriva (te downloaden via www.glimble.nl).

Samenreisticket
Arriva inspireert reizigers ook in de zomervakantie om erop uit te gaan. Om te stimuleren dat reizigers met het ov reizen, biedt Arriva het ov-samenreisticket aan voor 15 euro. Meer informatie: arriva.nl/samenreisticket. Noot voor de redactie, niet voor publicatie: voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met de afdeling Corporate Communicatie van Arriva Nederland, zowel binnen als buiten kantooruren bereikbaar via 088 2776363.

Over Arriva Nederland Arriva Nederland is onderdeel van Arriva Group, waar Deutsche Bahn eigenaar van is. Arriva verzorgt personenververvoer en is actief in veertien Europese landen. In Nederland telt Arriva zo’n 5.500 medewerkers. Je komt ons tegen in de provincies Drenthe, Flevoland, Fryslân, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Overijssel en Zuid-Holland. Naast trein- en busvervoer zijn we actief in de Nederlandse touringcarbranche onder de naam Arriva Touring. Arriva Touring verzorgt ook het vervoer op Amsterdam Airport Schiphol.

Dit vind je misschien ook leuk...