Weststellingwerfse ondernemersverenigingen slaan handen ineen

Foto: Lenus van der Broek

In restaurant Bruisss in Wolvega werd woensdagavond een grote tekentafelsessie voor Weststellingwerfse ondernemers georganiseerd. Waarom moeilijk doen als het samen kan, de vijf ondernemersverenigingen slaan handen ineen was de insteek.

Tijdens een energieke avond werkten ruim vijftig ondernemers aan een nieuwe gezamenlijke organisatie. Het doel: bijdragen aan een Weststellingwerf waar het goed wonen, werken en leven is. Dat gaan we doen en samen kunnen we meer bereiken. De concrete plannen worden nu verder uitgewerkt.

De belangrijkste punten zijn: iedereen en alle plekken hierbij betrekken, positieve energie en echt samen bedenken, bepalen en besluiten. En dat onder toffe en deskundige begeleiding van Rebelwise. 

Ook het onderzoek uitgevoerd door IDBBO was input voor de eerste schetsen.

Informatiezuilen

Ook werd door de organisatie Stiekm Trots! een presentatie gegeven over de mogelijkheden van het gebruik van digitale informatiezuilen bij de ondernemers en waar de bezoeker en toerist kan zien wat er allemaal in de gemeente te doen en welke voorzieningen. Het Ondernemersfonds stelt bij aanschaf een subsidie beschikbaar.

Dit vind je misschien ook leuk...