Werkzaamheden zendmast Radio Centraal op 19 juni

Noordwolde, op 19 juni vanaf 8:00 uur zullen er werkzaamheden plaatsvinden aan de radiozendmast van Radio Centraal in Noordwolde, waardoor er helaas geen uitzending mogelijk zal zijn op 107.4 FM. Deze werkzaamheden zijn essentieel om de kwaliteit van onze uitzendingen op de lange termijn te waarborgen.

Gespecialiseerde technici met uitgebreide ervaring en expertise op het gebied van radiozendmasten zullen de werkzaamheden uitvoeren. Ze zullen antennes en kabels vervangen en een grondige controle uitvoeren om ervoor te zorgen dat alles naar behoren functioneert. De werkzaamheden zullen enkele uren in beslag nemen. We realiseren ons dat dit mogelijk teleurstellend is voor onze gewaardeerde luisteraars die doorgaans op dit radiostation afstemmen. Echter, de veiligheid en kwaliteit van onze uitzendingen op de lange termijn hebben onze hoogste prioriteit.

We willen benadrukken dat luisteraars tijdens deze periode online kunnen blijven luisteren naar onze uitzendingen via radiocentraal.com. We moedigen onze luisteraars aan om onze website en sociale media-kanalen in de gaten te houden voor updates. Zodra de werkzaamheden zijn voltooid en de uitzendingen kunnen worden hervat, zullen we dit via dezelfde kanalen communiceren.

We begrijpen dat het ontbreken van uitzendingen op 19 juni mogelijk frustrerend is voor onze trouwe luisteraars, maar we hopen dat zij begrip hebben voor de noodzaak van deze werkzaamheden. We kijken er naar uit om spoedig onze uitzendingen op 107.4 FM te hervatten.

De uitzending op 105.0 FM in de omgeving van Wolvega gaat wel gewoon door tijdens het onderhoud.

Zendmast van Radio Centraal in Noordwolde

Dit vind je misschien ook leuk...