Veel belangstelling voor open dag gemeente Weststellingwerf

Zaterdag 25 mei rolde burgemeester André van de Nadort de rode loper voor het gemeentehuis uit. Het was het startsein van de open dag van de gemeente Weststellingwerf. Met ruim 2.000 geïnteresseerde inwoners was de open dag een groot succes.

Voor jong en oud was er van alles te beleven op de open dag: sportief, interactief, creatief en informatief. Bezoekers mochten zelf het gemeentehuis door, op elke verdieping was er wat te doen. Zo konden kinderen trouwen met hun broertje, zusje, vader of moeder, hun eigen ambtsketen knutselen, op de foto met de burgemeester en een gezonde snack maken. Een speurtocht door het gemeentehuis leidde de kinderen langs nog veel meer leuke en leerzame activiteiten.

Ook voor volwassenen was er van alles te doen. Zo konden ze hun reactievermogen in het verkeer testen, in gesprek met de gemeenteraad en zich laten informeren over diverse projecten van de gemeente. Daarnaast was er veel interesse in een rondleiding door het gemeentearchief. Ook het dakterras trok veel bezoekers die nieuwsgierig waren naar het uitzicht over de gemeente.

Fotobijschrift 1: Burgemeester Van de Nadort rolt rode loper uit
Fotobijschrift 2: Open dag gemeente Weststellingwerf
Fotobijschrift 3: Gezonde snack bereiden tijdens open dag
Fotobijschrift 4: Trouwen voor kinderen tijdens open dag
FOTO’S: Vera Wapstra

Dit vind je misschien ook leuk...