Thomas & Hoogkamp Hoveniers houdt Open Dag

Ter ere van het 12,5-jarig bestaan van Thomas & Hoogkamp Hoveniers in Scherpenzeel wordt op 3 februari een Open Dag georganiseerd waar de ondernemers graag laten zien wat zij in deze 12,5 jaar hebben opgebouwd en demonstreren zij graag samen met een aantal van de leveranciers alle werkzaamheden en materieel. Ook staan er enkele lokale ondernemers met een stand. De Open Dag op zaterdag 3 februari is vanaf 10:00 t/m 16:00 uur. U bent van harte welkom op Grindweg 200 te Scherpenzeel.

Gerald Thomas en Geralt Hoogkamp, twee enthousiaste ondernemers, hebben ruime ervaring in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van allerlei soorten tuinen. “Ons hoveniershart gaat sneller kloppen van een groot project, maar ook voor een kleine klus stropen wij graag onze mouwen op”, aldus de beide ondernemers. Zij kennen elkaar al van jongs af aan en startten in 2007 en 2008 allebei het eigen hoveniersbedrijf. Na een korte periode van intensief samenwerken kwamen zij erachter dat ze elkaar enorm goed konden aanvullen. Omdat de samenwerking steeds nauwer werd en uitstekend verliep hebben zij in 2011 de knoop door gehakt en de krachten gebundeld. Met succes want inmiddels runnen we al twaalf en een half jaar samen ons bedrijf. 

Omdat Gerald Thomas zich gespecialiseerd heeft in tuinontwerpen en alles wat met houtbouw te maken heeft en Geralt Hoogkamp zich vooral richt op boomverzorging en tuinonderhoud, vullen ze elkaar perfect aan en vormen we nu al jaren een sterk team. Inmiddels is het machinepark zó uitgebreid dat ze alle projecten helemaal zelfstandig kunnen uitvoeren.

Dit vind je misschien ook leuk...