Stiekm Trots vaandels wapperen in Noordwolde

Sinds kort wapperen er vaandels van Stiekm Trots in het centrum van Noordwolde. Stiekm Trots is de regiomarketing die Weststellingwerf beter op de kaart wil zetten. De vaandels zijn één van de manieren om dat te doen.

In Wolvega werden de rode vaandels 2 jaar geleden al opgehangen in de Hoofdstraat Oost en de Van Harenstraat. Die zijn vanwege de werkzaamheden in het centrum tijdelijk weg, maar Stiekm Trots wordt later ook weer zichtbaar in het straatbeeld van Wolvega. Omdat Noordwolde bekend staat als het vlechtdorp van Nederland, zijn er voor de gelegenheid niet alleen rode maar ook een aantal gele vaandels opgehangen.

Stiekm Trots heeft al op meerdere manieren de zichtbaarheid van Weststellingwerf binnen en buiten de gemeentegrenzen vergroot. Niet alleen door de promotie van de gemeente op social media, maar bijvoorbeeld ook met digitale informatiezuilen op verschillende locaties en 3D straattekeningen in Wolvega en Noordwolde. Eerder dit jaar werd bovendien het gratis glossy magazine Stiekm Trots op Weststellingwerf verspreid in en rond de gemeente, in een oplage van 25.000 stuks.

Elke onderneming in Weststellingwerf kan zich gratis op stiekmtrots.nl aanmelden voor een kosteloze vermelding op de Stiekm site.
Daarnaast kan iedereen op stiekmtrots.nl het Vriendenboekje invullen en vertellen op wie of wat in Weststellingwerf jij Stiekm Trots bent. Wie het Vriendenboekje invult, maakt ook nog kans op een Stiekm Trots cadeaubon ter waarde van 50 euro, te besteden bij alle winkels in Weststellingwerf. De gemaakte aanbeveling wordt dan op social media gedeeld.

Stiekm Trots is te vinden op Facebook, Instagram en stiekmtrots.nl

Dit vind je misschien ook leuk...