SCO ontvangt een state-of-the-art tv-scherm

Oldeholtpade-De kantine van Korfbalvereniging SCO heeft een upgrade gekregen met de ingebruikname van een gloednieuw tv-scherm, dankzij de sponsoring van Expert Wolvega. Het scherm zal niet alleen dienen voor het delen van clubinformatie, maar biedt ook de mogelijkheid voor presentaties, waardoor een verrijkende ervaring voor de leden ontstaat.

De officiële ondertekening van de sponsorovereenkomst vond afgelopen maandag plaats. Niels Gruter, eigenaar van Expert Wolvega, en Arne Strampel, vertegenwoordiger van SCO plaatsten beiden hun handtekening onder het contract dat de samenwerking voor de komende vijf jaar bevestigt.

Arne Strampel benadrukt het belang van deze nieuwe aanwinst: “Dit tv-scherm verrijkt niet alleen onze kantine, maar opent ook nieuwe mogelijkheden voor interactie en communicatie binnen onze vereniging. We zijn Expert Wolvega dankbaar voor hun steun, die bijdraagt aan de verdere ontwikkeling van onze club.”

Niels Gruter, eigenaar van Expert Wolvega, deelt zijn enthousiasme over de samenwerking: “We zijn verheugd om Korfbalvereniging SCO te ondersteunen en een bijdrage te leveren aan de lokale gemeenschap. Bij Expert Wolvega geloven we in het belang van samenwerking en het versterken van banden binnen de regio. We kijken uit naar een succesvolle en vruchtbare samenwerking in de komende jaren.”

Met het nieuwe tv-scherm en de sponsorovereenkomst is SCO klaar om haar leden en bezoekers een verbeterde ervaring te bieden, zowel op sportief als sociaal vlak. Foto’s: Arne Strampel (links) en Niels Gruter.

Dit vind je misschien ook leuk...