Samenwerkingsovereenkomst Tienerschool Wolvega getekend

Op vrijdagmorgen tekenden de bestuurders van stichting Simant en de Bisschop Möller Stichting een samenwerkingsovereenkomst voor Tienerschool Wolvega. Met de ondertekening bekrachtigen de bestuurders de goed lopende samenwerking van beide stichtingen in Tienerschool Wolvega. Tienerschool Wolvega opende in augustus 2023 haar deuren. De school is een initiatief van JKC Franciscus, IKC Scholtens en het Linde College. De Tienerschool slaat een brug tussen het basis- en voortgezet onderwijs.

“We zijn blij met deze aanvulling op het onderwijsaanbod in onze regio. Tienerschool Wolvega is dit schooljaar gestart en we krijgen veel positieve reacties van leerlingen en ouders. Deze vorm voorziet in de behoefte van leerlingen die eerder uitdaging zoeken of een zachtere landing in het voortgezet onderwijs nodig hebben” aldus Mark Vrolijk, voorzitter College van Bestuur van Simant.

Ook voor volgend schooljaar zijn de eerste aanmeldingen alweer binnen. Leerlingen die nu in groep 7 zitten en volgend jaar willen starten op Tienerschool Wolvega kunnen zich via de website nog steeds aanmelden voor een kennismakingsgesprek.

Foto: Mark Vrolijk (voorzitter College van Bestuur Simant) en Henk Huberts (bestuurder a.i. Bisschop Möller Stichting) 
FOTO’S: Lenus van der Broek

Dit vind je misschien ook leuk...