Ruim 260 leerlingen Linde College lopen de LiCoRun

Afgelopen vrijdag organiseerde het Linde College in Wolvega de 3e editie van de Linde College Run (LiCoRun). Het hardloopevenement voor alle leerlingen uit klas twee van alle opleidingen. Maar net als andere jaren liepen ook leerlingen uit andere leerjaren en enkele docenten mee. Voor het eerst mocht familie ook meelopen.

De leerlingen verzamelden zich voor de start op de drafbaan van het Victoria Park in Wolvega. De leerlingen hebben allemaal een parcours afgelegd van 5 kilometer, door het bos en verschillende wijken in Wolvega, de laatste meters gingen over de drafbaan.

In verschillende categorieën werd gestreden: Bij de jongens 2e klas was Daan Hoekstra (klas 2BKa) in 21.28 minuten de snelste, bij de meisjes was dit Birgit de Haas (klas 2THa) in 22.05 minuten, de snelste docent/familie was dit jaar Thomas Maatman in 21.55 minuten, in de “overige categorie” waren Lauren Tadema (klas 1HAb) in 23.42 minuten en Jelger Hulstijn (klas 4Aa) in 22.50 minuten de beste. We feliciteren de winnaars en alle andere deelnemers met deze prestatie.
FOTO’S: Lenus van der Broek

Dit vind je misschien ook leuk...