Peuters dansen op dinsdagochtend

Foto: Gijs Versteeg

Wolvega – Sterrig in Wolvega biedt nu nog meer peuterdansplezier: naast de woensdagochtend nu ook op dinsdagochtend. Ervaren dansdocent Lianne Oostenveld ook peuterdanslessen bij Sterrig. Peuters tussen de 2 en 4 jaar kunnen genieten van de vrolijke dansjes en bewegingen.

Lianne heeft ruime ervaring in het lesgeven aan kinderen en weet precies hoe ze de kleintjes kan laten stralen op de dansvloer. Met haar enthousiasme en liefde voor dans weet ze elke peuter te betrekken bij de dansjes en oefeningen. ,,Peuterdans is niet alleen leuk voor kinderen, het heeft ook talloze voordelen voor hun ontwikkeling. Door middel van dans leren kinderen hun lichaam en bewegingen beter kennen en ontwikkelen ze hun coördinatie en motoriek. Daarnaast stimuleert dans de creativiteit en verbeelding van kinderen en draagt het bij aan hun sociaal-emotionele ontwikkeling.”

De extra peuterdanslessen bij Sterrig in Wolvega zijn een mooie gelegenheid voor ouders om hun peuter op een leuke en speelse manier te laten bewegen en ontwikkelen. De lessen zijn wekelijks op dinsdag van 9.15 tot 10.00 uur. Neem voor meer informatie contact op met Sterrig via info@sterrig.nl of telefonisch/whatsapp op 06-55079357.

Foto: Gijs Versteeg

Dit vind je misschien ook leuk...