Ondernemers Weststellingwerf samen in één vereniging

Met het zetten van tien krabbels is dinsdagavond bij European Aerosols in Wolvega officieel de stichting Ondernemend Weststellingwerf opgericht. Het doel is om samen sterker te staan in het promoten en economisch aanjagen van Weststellingwerf, het organiseren van evenementen en behartigen van de belangen van ondernemers uit de hele gemeente. Voorzitter Liesbeth Schievink van Ondernemend Weststellingwerf: ,,Als je de krachten bundelt en de taken verdeelt, bereik je samen meer!”

Het doel van Ondernemend Weststellingwerf is om de belangen van alle ondernemers in de gemeente te behartigen en gezamenlijke activiteiten te organiseren. Door de krachten te bundelen en samen te werken, hopen de ondernemers het ondernemersklimaat in Weststellingwerf te versterken en de regio aantrekkelijker te maken voor zowel inwoners als bezoekers. Met één grote organisatie hebben de ondernemers meer slagkracht en kunnen ze efficiënter te werk gaan.

De oprichting van Ondernemend Weststellingwerf is een positieve ontwikkeling voor de lokale economie en het ondernemerschap in de regio. Door de samenwerking tussen de verschillende ondernemersgroepen zullen er meer kansen ontstaan voor ondernemers en zal de gemeente Weststellingwerf een nog beter ondernemersklimaat krijgen. Het is een goed voorbeeld van hoe samenwerking en verbinding kunnen leiden tot positieve resultaten en groei.

Fotobijschrift: De aanwezigen zijn blij met de oprichting van Ondernemend Weststellingwerf.
FOTO: Frank Zeinstra

Dit vind je misschien ook leuk...