ohan de Vries uit Lippenhuizen Kampioen Open Kampioenschap Klaverjassen Weststellingwerf 2023

Foto: Lenus van der Broek

Met een geweldige opkomst met 76 kaarters werd afgelopen vrijdagavond de 41e keer om het Open Kampioenschap Klaverjassen van Weststellingwerf gespeeld In het Fit & Fun Plaza in Wolvega. Na een spannende kaartavond werd Johan de Vries uit Lippenhuizen met een totaal aantal van 8018 punten kampioen. De spelers kwamen uit de brede regio, onder meer uit Lelystad. 

De tweede plaats was voor Haaye de Jong uit Wolvega met 7286 punten en de derde plaats was voor een goede bekende Hans Brandsma uit Oldeberkoop met 7215 punten. De aanmoedigingsprijs was dit jaar voor Sjak Schaaphok uit Wolvega met 4888 punten.

De organisatie bestaande uit voorzitter Jelle Twijnstra, Popke Boezerooij, Broer van Dijk en Jos van der Vegt kunnen weer terugzien op een geslaagde avond. Op vrijdag 22 maart 2024 is de nieuwe datum voor de volgende editie van het Open Kampioenschap Klaverjassen van Weststellingwerf.

Foto drie prijswinnaars v.l.n.r. Haaye de Jong (2e), Johan de Vries (1e) en Hans Brandsma (3e)  Foto: Lenus van der Broek)

Dit vind je misschien ook leuk...