Nieuwjaarsbijeenkomst Zonnebloem

Donderdag 5 januari was de jaarlijkse Nieuwjaarsbijeenkomst van de Zonnebloem Noordwolde e.o.                                                                                               Alle gasten werden welkom geheten door de voorzitter en een goed en gezond 2023 gewenst.                                                                       De middag werd ingevuld met een paar leuke spellen. Zo was er een fotoquiz en moesten de gasten aan de hand van babyfoto’s raden welke vrijwilliger dit was. En dat was nog niet zo gemakkelijk. Onder het genot van een kopje koffie werden de antwoorden ingevuld.

Daarna mocht iedereen en keertje sjoelen om het Sjoelkampioenschap van de Zonnebloem. Ook daar werd druk gebruik van gemaakt. Aan het einde van de middag werd de kampioen bekend gemaakt en kreeg een mooie Oorkonde. De winnaar dit jaar was Mevr.Holtrop uit Oldeberkoop. Er was deze middag ook een demonstratie Koersbal. De gasten kregen een duidelijke uitleg van de spelregels en mochten het proberen. Elke dinsdag is er Koersbal in het Buurthuus en ze kunnen best nog wat deelnemers gebruiken.

Zoals ieder jaar werden er ook heerlijke oliebollen gebakken en met een lekker glaasje drinken werd daar goed van gesmuld. Rond half vijf bedankte de voorzitter alle gasten voor hun aanwezigheid en wenste iedereen een welthuis.

Dit vind je misschien ook leuk...