Lunchroom Op ’t Oost Wolvega krijgt bijzondere ster

Foto: Lars Koning tussen Sipke en Anita Montsma en in bijzijn van medewerkers en begeleiders (Foto: Lenus van der Broek)

Sipke en Anita Montsma uit Wolvega delen een ‘Warm Welkom Ster’ uit aan het team van lunchroom Op ’t Oost in Wolvega. De bijzondere ster werd door hen uitgereikt aan medewerker Lars Koning. Sipke Montsma heeft voor deze gelegenheid een eigen verhaaltje geschreven.

“Het ontstond allemaal met de aankondiging van Tjalling, dat hij weer gehaktballen had gemaakt. Ik had al eens eerder een bal van Tjalling gehad, dus de menukaart aan de kant en bestellen maar die heerlijke gehaktbal op een Italiaanse bol. Niet alleen de gehaktbal, maar ook het andere eten, de wijn, de koffie of thee met een lekker stuk gebak is altijd voor mekaar. Ik kwam op het idee om te vragen wanneer ze een Michelinster gingen aanvragen. Zo ontstond er een alternatieve ster getekend op een bordje. Niet verwacht dat dit zo’n enthousiasme zou oproepen, met name door Lars Koning werd de molen gekeerd op de wind en draaiende gehouden.

Met dit als resultaat.

*Het eten dat goed is

*het is de wijn die goed is

*het zijn de koffie of thee en het gebak

*maar het is met name het warme onthaal van de mensen dier er werken

De Michelinster mag natuurlijk niet zo geschreven en benoemd worden, daarom wil ik graag de ‘Warm Welkom’ prijs toekennen aan de Lunchroom Op ’t Oost voor een periode van een jaar”, aldus Sipke Montsma.

Lunchroom Op ’t Oost zit in de winkelstraat Hoofdstraat Oost in Wolvega en bestaat al sinds 2001.  Deze zaak wordt mede gerund door mensen met een beperking, maar alle mogelijkheden.

Foto: Lars Koning tussen Sipke en Anita Montsma en in bijzijn van medewerkers en begeleiders (Foto: Lenus van der Broek)

Dit vind je misschien ook leuk...