Kinderaanmelding Speelland Noordwolde is weer open

Op woensdag 24 mei zijn vrijwilligers van Speelland Noordwolde langs de scholen gegaan om kinderen enthousiast te maken zich op te geven. Speelland Noordwolde is de jaarlijkse kinderspelweek, die plaatsvind in de laatste week van de zomervakantie.

Dat de week populair is, bleek wel uit het feit dat op dezelfde dag, om 17.30 de aanmeldingen stop werden gezet. Kinderen die graag mee wilden doen konden een mail sturen dat ze op de wachtlijst geplaatst wilden worden.

Speelland leiding is hierna hard op zoek gegaan naar nieuwe groepsleiding. 2 nieuwe groepsleiding betekent dat er weer 10 kinderen mee kunnen doen aan Speelland! Op dit moment heeft Speelland 6 nieuwe groepsleiding gevonden. Hierdoor kunnen alle kinderen van de wachtlijst meedoen. Ook kunnen kinderen uit de regio die graag mee willen doen zich weer opgeven. Via de link kunnen ouders hun kinderen weer aanmelden om mee te doen!

Uiteraard blijft de zoektocht naar groepsleiding, 16 jaar of ouder, verder gaan. Hoe meer leiding, hoe meer kinderen er mee kunnen doen!  Als groepsleiding heb je de hele week samen met je medeleiding een groepje van 10 kinderen waar je allemaal leuke activiteiten mee doet. Ook is speelland op zoek naar activiteitenleiding, 15 jaar of ouder. Deze zorgen voor klaarzetten en opruimen en begeleiding tijdens de activiteiten. Activiteitenleiding is ook een dagje mogelijk. Speelland is met basisschoolkinderen van groep 3 t/m 8 en leiding van jong tot oud een week plezier hebben! En zoals de slogan geldt: Speelland? Gezellig hè?

Meedoen? Kijk voor meer informatie op www.speellandnoordwolde.nl

Dit vind je misschien ook leuk...