Gemeente Weststellingwerf stelt 2 nieuwe directieleden aan

Gemeente Weststellingwerf stelt per 1 januari 2023 Jansje Albers en Silvia Vuist aan als directieleden. Samen met gemeentesecretaris/algemeen directeur Remco van Maurik vormen zij vanaf 1 januari de directie van de gemeente Weststellingwerf.

Sinds 1 januari 2022 bestaat de directie van de gemeente uit drie personen. De twee directiefuncties worden nu tijdelijk ingevuld door een reorganisatie en het vertrek van adjunct-directeur Sybrig Sytsma als wethouder naar de gemeente Heerenveen. Met de twee nieuwe directieleden worden de functies vast ingevuld.

Met Jansje Albers en Silvia Vuist haalt de gemeente Weststellingwerf ruime managementervaring bij gemeenten en zorgorganisaties binnen. Jansje Albers heeft in verschillende managementposities gewerkt bij onder andere gemeente Haarlemmermeer en gemeente Oldambt. Silvia Vuist heeft meerjarige ervaring als directeur bij Alliade en Talant.

Remco van Maurik: ‘‘We verwachten met dit directieteam de ambtelijke organisatie verder te ontwikkelen naar een toekomstbestendige organisatie die kan inspelen op wat er in de gemeente leeft en wat er nodig is.’’

Bron: Gemeente Weststellingwerf

Dit vind je misschien ook leuk...