Gemeente Weststellingwerf en Commerciële Club Weststellingwerf nodigen ondernemers uit voor ontbijtbijeenkomst

Het is inmiddels een traditie geworden: de jaarlijkse Dag van de Ondernemer in Weststellingwerf. Voor het vijfde jaar op rij organiseren de gemeente Weststellingwerf en Commerciële Club Weststellingwerf (CCW) een ontbijtbijeenkomst voor alle ondernemers in Weststellingwerf. Dit jaar wordt de bijeenkomst gehouden op woensdag 15 november.

‘‘Ondernemers zetten zich met veel passie in voor hun bedrijf. Ze zijn onmisbaar in onze samenleving. Om ze te bedanken, nodigen we ze uit voor een ontbijtbuffet en inspirerende keynote op het gemeentehuis in Wolvega’’, vertelt Roelof Theun Hoen, wethouder economie en recreatie & toerisme.

Keynote: de kracht van een slecht idee

Na het ontbijtbuffet geeft Rico Bakker een keynote over de kracht van een slecht idee. Want is het een slecht idee om reclame te maken voor de concurrent? Of om je Tesla vol te spuiten met graffiti? Wat dacht je van een afvalbak in de boom hangen?

De podia staan vol met succesverhalen, allemaal fantastische geslaagde ideeën. Maar is dat wel het hele verhaal? De mobiele telefoon en het internet: ooit waren dat belachelijk slechte ideeën. Maar hoe komt het dat een succesvolle uitvinding niet altijd direct gezien wordt als een goed idee?

Laat je inspireren en kom naar de Dag van de Ondernemer. Klik hier om je aan te melden.

Dit vind je misschien ook leuk...