Fiets4daagse gaat weer van start

De Fiets4daagse Wolvega komt er weer aan. Van dinsdag 2 tot en met vrijdag 5 juli fietsen er weer vele deelnemers uit het hele land mee door Zuid-Friesland. ,,Bijzonder tijdens deze 48ste editie is dat we van de gemeente toestemming hebben om over het Roodbaardpad te mogen fietsen”, zegt Linze de Vries, voorzitter van het bestuur van de Fiets4daagse. ,,Sowieso denken we dit jaar weer mooie routes te hebben, met onderweg genoeg interessante en leuke stops.”

De organisatie is ook dit jaar weer ontzettend blij met de ondersteuning vanuit de lokale winkeliers en ondernemers. ,,Zonder hen als sponsoren, konden wij de Fiets4daagse Wolvega niet organiseren”, benadrukt Linze. ,,Zij zorgen voor mooie prijzen voor onze bingo-avond, maken het mogelijk dat er een routeboekje wordt gedrukt en houden tijdens de Fiets4daagse een altijd zeer gezellige braderie.”

Dit jaar wordt de Fiets4daagse gehouden van dinsdag 2 tot en met vrijdag 5 juli, met elke dag een andere route door Zuid-Friesland. De start en finish zijn telkens bij sporthal de Steense in Wolvega. Maar eigenlijk begint het feest al op zaterdagavond 29 juni, met een gezelligheidstocht met vragen en spelletjes. Op maandag 1 juli is er een bingo-avond in zalencentrum de Rank, met prijzen beschikbaar gesteld door de lokale winkeliers en ondernemers. Zowel de gezelligheidstocht als de bingo-avond zijn voor iedereen toegankelijk, wel moet er voor de bingo-kaarten betaald worden.

De routeboekjes zijn voor 15 euro te koop bij de Giftclub (Van Harenstraat 53), Van den Akker Jeans (Van Harenstraat 31-33) en Weerman Wielersport (Hoofdstraat Oost 13). Het is ook mogelijk om een, twee of drie dagen mee te fietsen. Zie voor alle informatie www.fiets4daagsewolvega.nl.

Fotobijschrift: Fiets4daagse-voorzitter Linze de Vries bij de Steense
FOTO: Alain ter Schuur/Luid & Duidelijk Media

Dit vind je misschien ook leuk...