College B&W stemt in met verkoop volgende ontwikkelkavel Oranjetipje Lindewijk

Het college van burgemeester en wethouders heeft ingestemd met de verkoop van ontwikkelkavel 1d aan het Oranjetipje in de Lindewijk te Wolvega. De kavel is geschikt voor de bouw van 7 middeldure rijwoningen, geïnspireerd op een landhuis in een statige stijl. De ontwikkelkavel ligt ten oosten van het spoor aan de noordwestzijde van de Lindewijk. 

Selectie projectontwikkelaar

Projectontwikkelaars kunnen zich vanaf 31 oktober a.s. inschrijven op deze ontwikkelkavel via Lindewijk.nl. Een officiële publicatie staat dan ook in de huis-aan-huis krant Stellingwerf en op Lindewijk.nl.

Er is een inschrijfleidraad opgesteld, waarin de regels en voorwaarden van de ontwikkelkavel staan. Als meerdere inschrijvingen aan de inschrijfleidraad voldoen, volgt een loting.

Planning verkoop

Zodra de projectontwikkelaar is geselecteerd, start deze met de ontwikkeling van de 7 woningen. Na afronding van de ontwerpfase zal, volgens de huidige planning, de verkoopfase medio 2024 beginnen. De verkoopprijzen van de woningen worden later vastgesteld.

Overige kavels Oranjetipje

In totaal bestaat het Oranjetipje uit vier kleine ontwikkelkavels. De volgende uitgifte richt zich op levensloopbestendige sociale huurwoningen. De verwachting is dat hiervoor begin 2024 de ontwikkeling wordt gestart.

Dit vind je misschien ook leuk...