Clubdag IJs- en Skeelerclub Lindenoord onder dak

Foto: Lenus van der Broek

Helaas regende het zondag 17 september waardoor de baan in Wolvega te nat was om te skeeleren, daarom werd de clubdag in de overdekte piste van Sportstad in Heerenveen georganiseerd. 30 Jeugdleden reden zo snel mogelijk op de wieltjes van hun skeelers, gewoon omdat het leuk is, maar ook om de hoogste prijs in de wacht te slepen. 

Tijdens de huldigingen kregen de leden van de skeelercommissie door het bestuur een bos bloemen aangeboden als dank voor het jaar op jaar organiseren van alle activiteiten voor de skeelerleden. De clubleden Jarno Haijtema en Casper de Gier bereikten beide het podium op de het NK skeeleren 2023 en werden daarom geëerd met een gepersonaliseerde attentie. Hierna konden alle andere toppers van de club Lindenoord die hebben meegedaan aan de clubcompetitie hun prijzen in ontvangst nemen.   De uitslagen staan op www.lindenoord.nl.  

Een mooi skeelerseizoen werd hiermee afgesloten maar er wordt alweer uitgezien naar de trainingen die Lindenoord deze winter gaat organiseren op de piste van Sportstad in Heerenveen en mogelijk in de sporthal van De Meenthe in Steenwijk. Informatie hierover is te vinden op www.lindenoord.nl.

Foto: Lenus van der Broek

Dit vind je misschien ook leuk...