Bloemschikken bij ZijAktief Steggerda

Op 9 april hadden de leden van Zijaktief Steggerda een bloemschikavond in de Landerije te Steggerda. De voorzitter Hermien Langelaan begon de avond met een gedicht en verwelkomde de dames Hennie Spijksma en Bea Hornstra. Maar ook 37 leden die zich hadden opgegeven. Henny en Bea hadden een voorbeeld bloemstuk klaarstaan.

Je moest zelf een bord, mes en snoeischaar meenemen. En de dames begonnen met het rond delen van de materialen voor het bloemschikken. Na twee uur schikken en voorzien van koffie en een drankje, konden wij als leden op een geslaagde avond terug zien.

Na afloop van de avond waren er nog mededelingen over de activiteiten voor  de komende tijd. Op zaterdag 4 mei gaan bij voldoende deelname de dames naar Meppel voor een stadswandeling.
Op 29-05-2024 hebben wij de afsluiting van het winterseizoen met een fietstocht. Wij starten om 13.30 uur bij de Landerije. En hoe de route en diner is, blijft een verrassing.
In oktober 2024 gaan er enkele dames Turks koken in het Buurthuis, Noordwolde. Daar kun je  je voor opgeven bij Dineke Brandsma en Irene Bos, de dames van de activiteitencommissie.

Nieuwe leden zijn van harte welkom, heeft u belangstelling en wilt u een avond bezoeken dan kan dat vrijblijvend om kennis te maken met de vereniging. De avonden worden gehouden op de 2e dinsdagavond in de maand en beginnen om 19.45 uur in de Landerije in Steggerda.

FOTO 1: Voorbeeld bloemstuk
FOTO 2: De voorzitter en de dames Hennie Spijksma en Bea Hornstra
FOTO 3: Het resultaat van de gemaakte bloemstukken

Dit vind je misschien ook leuk...