Bewindvoering Wolvega en Vos-Coaching openen nieuwe werkplek

Op vrijdagmiddag 9 februari is het pand aan de Oranje Nassaulaan heropend. Het pand is bijna 30 jaar in gebruik geweest als fysiotherapiepraktijk. Na een tijdje leeg te hebben gestaan is het pand van eigenaar gewisseld. De opening werd verricht door wethouder Heidi den Hartigh. Zij sneed de taart in de vorm van het gebouw aan, gemaakt door Judith van der Wal en gaf het eerste stukje aan dochter Fleur van der Wal.

‘Bewindvoering Wolvega’ was uit haar jasje gegroeid en deze locatie kwam precies op het juiste moment.

Eigenaar Jaco van der Wal vertelt hierover “ik startte in 2016 op de zolderkamer en in 2017 ben ik samen met Peter Groen gestart op het industrieterrein”. Begonnen met zijn tweeën, maar inmiddels is Jaco van der Wal eigenaar en heeft hij zes mensen in dienst.

Omdat de ruimte te klein werd was ik op zoek naar een andere locatie en deze plek kwam voorbij. Omdat de ruimte veel groter is, was er ook plek voor andere partijen.

Ria Vos van ‘Vos-Coaching’ vertelt “omdat we regelmatig samenwerken bij de wettelijke vertegenwoordiging van cliënten, kenden Jaco en ik elkaar al goed. Toen deze locatie voorbijkwam leek het mij een mooie kans.”. Jaco vult aan “omdat wij beiden cliënten helpen, wij met geldzaken en Ria met zorgtaken, is het heel handig dat we bij elkaar in de buurt zitten”. “Ook ik ben vanuit huis gestart met mijn eigen bedrijf, dit was in 2017, later ben ik een ruimte gaan huren aan de Industrieweg. In mijn werk doe ik aan relatie- en scheiding coaching, maar help ik ook mensen met persoonlijke ontwikkelvraagstukken, zoals persoonlijk leiderschapstraining. Naast de coaching ben ik ook mentor. Dat houdt in dat ik opkom voor de persoonlijke belangen van mensen die dat niet goed zelf kunnen, bijvoorbeeld bij ouderen met dementie of jongeren met een verstandelijke beperking.”

Op de nieuwe locatie wordt al hard gewerkt sinds januari. Jaco van der Wal laat weten dat het heel fijn is dat er zulke fijne werkruimtes zijn.

Dit vind je misschien ook leuk...