Anneke van den Berg 50 jaar lid toneelvereniging Vriendenkring

Anneke van den Berg is 50 jaar lid van de Toneelvereniging De Vriendenkring in Ter Idzard. Zij werd zaterdag op bijzondere wijze in het zonnetje gezet. Er werd samen met de leden een fietstocht door Oldeholtwolde en Ter Idzard georganiseerd met onderweg een paar stopplaatsen bij leden. Ter afsluiting was er een gezellige barbecue en waar de jubilaris in het zonnetje werd gezet.

Dochter Inge en schoonzoon Jan zaten ook in het complot om deze dag vrij te houden. Anneke van den Berg is begonnen als speelster in een klein clubje van 6 à 7 personen, tegelijk met Froukje van Es in 1974. Twee schooljuffen die in dat jaar bij De Vriendenkring kwamen. Er werd vroeger veel uit gespeeld dat in tegenstelling tot tegenwoordig.

“Anneke, je bent de stille kracht in onze groep, nooit op de voorgrond, wel altijd aanwezig maar dan in positieve zin. Je staat altijd klaar om bij te staan waar je ook maar nodig bent. We kunnen altijd van je op aan. Je bent een bijzonder mens een meelevende warme vrouw. Ik denk dat ik namens iedereen spreek die hier vandaag op jouw dag aanwezig is, hartelijk dank voor alles wat je voor De Vriendenkring hebt gedaan en hopelijk nog veel zult doen”, aldus Mary Langelaar, voorzitter  van De Vriendenkring.

Foto: de ‘crew’ van de Vriendenkring met vooraan met bloemen Anneke van den Berg en voorzitter Mary Langelaar
FOTO: Lenus van der Broek

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.