3 juni – 10e Pieter Stuyvesant Kuiertocht – inschrijven nog steeds mogelijk

Foto: Meintsje de Jong – impressie van de 9e PSK-tocht in 2019

A.s. zaterdag is het eindelijk zover. Dan klinkt om 08.00 uur het startschot voor de 10e Pieter Stuyvesant Kuiertocht voor de eerste wandelaars van de 42 km. Start is vanaf manege De Caprilli in Sonnega. In groepen van elk 200 wandelaars starten vervolgens alle wandelaars voor de 32, 22 en 12 kilometer. 

De tocht voert via Sonnega o.a. langs Ter Idzard, Nijeholtpade en LindeStede in Wolvega waar in totaal 150 vrijwilligers klaarstaan om o.a. te zorgen voor een veilige doortocht door het verkeer, te stempelen én natuurlijk alle wandelaars van een hapje en drankje te voorzien.  

Inmiddels gaat de teller richting 2300 wandelaars, die ieder op hun eigen wijze kunnen genieten van de gezellige muziek en vele verrassingen langs de route en bij de start/finish en natuurlijk van de prachtige natuur in ons mooie Westellingwerf. Ook dit jaar hebben de routemakers weer een paar mooie verborgen paadjes weten te vinden en verwerkt in de route. 

Wie jarig is trakteert, dus speciaal voor de 10e PSK ligt er dit keer nog een mooie extra verrassing voor alle wandelaars klaar bij de start. 

Kortom, het belooft een leuk feestje te worden zaterdag. Inschrijven kan nog steeds via www.pskuiertocht.nl/inschrijven of via de losse verkoop op zaterdag in de manege. Check de nog beschikbare starttijden en wandel gezellig mee. 

Ook Radio Centraal is de gehele dag aanwezig bij de Pieter Stuyvesant Kuiertocht om verslag te doen van de tocht.

Foto: Meintsje de Jong – impressie van de 9e PSK-tocht in 2019

Dit vind je misschien ook leuk...