Deelname aan het programma “Schijven voor Bedrijven”

Geachte ondernemer,

Radio Centraal is een plaatselijke lokale radio zender die geëxploiteerd wordt door allemaal vrijwilligers. De zender is te beluisteren via de website “radiocentraal.com”. tevens via de TV, voor Ziggo kanaal 41 welke te horen is in heel Friesland en voor KPN kanaal 1448 of 1148 het gebied Weststellingwerf. 

Tijdens een bezoek van de CCW leden in onze studio is beloofd een nieuw programma te starten voor en over bedrijven. Het programma kreeg de naam “Schijven voor Bedrijven” waar de ondernemer de hoofdrol heeft.

De inhoud van het programma is als volgt; Wij nemen een interview op met de eigenaar cq directeur van het bedrijf. Ook levert het bedrijf een overzicht met verzoekplaatjes welke afwisselend gedraaid worden tussen het interview in. Tevens gaan we nieuwtjes, belangrijke innovatie van bedrijven, onderwerpen als wijzigingen in de belasting wetten die jaarlijks plaats vinden, gesprek met de wethouder hoe het economisch binnen Weststellingwerf gaat etc..

Het is een programma van een uur en zal iedere maand/week uitgezonden worden. Laatstgenoemde is afhankelijk van hoeveel deelnemers zich aanmelden om deel te nemen.

Tijdens de uitzending zal uw naam regelmatig genoemd worden. Ook maken wij spots om vooraf aandacht te vragen voor dit programma. Een verdere uiting zal zijn een advertentie op onze kabelkrant voor een maand.

Om het te laten lijken als gratis reclame, wat van het Commissariaat van de media niet toegestaan is, vragen wij een bijdrage van € 100,00.

Denkt u dit is wel wat voor mij, meld u zich dan aan via de website “radiocentraal.com” en de pagina “Schijven voor bedrijven”.

Hebt u nog vragen, neem dan contact op met Jan Ophof, tel. 06-19624141.

Dit vind je misschien ook leuk...