* Heeft u een activiteit welke u graag wilt delen met de bezoekers van deze website, stuur dan in een kort berichtje uw informatie naar info@radiocentraal.com en mogelijk plaatsen we het op de site.

*** Kijk voordat u besluit een activiteit te bezoeken eerst nog even op de website van de betreffende organisatie, of neem contact op. Dit i.v.m. de vele afgelastingen vanwege het Corona-virus ***

* Veilig Bingo spelen bij Radio Centraal

10 april, 20.00 uur

Noordwolde - Bingo, waar kan en mag dat nog nu er extra strenge maatregelen zijn ivm het Corona virus? Bij Radio Centraal, natuurlijk! Er zijn een paar beperkingen: Meespelen in de studio mag voorlopig even niet. Ook het draaien van de balletjes mag tijdelijk niet meer door gasten worden gedaan. Maar thuis spelen kan natuurlijk wel. Dus... doe mee met de Bingo-Show op elke vrijdag bij Radio Centraal. Aanvang 20:00 uur. Met mooie geldprijzen (hoofdprijs € 75,00 netto) en lage kosten (€ 0,50 per lot). De loten zijn te koop bij de bekende verkoopadressen: Primera Noordwolde, Primera Wolvega, Tankstation de Blesse en Snackresto 't West in Wolvega. Radio Weststellingwerf Centraal, Buurthuisstraat 5, 8391CD Noordwolde, tel. 0561- 432222    *** Bingoloten kopen in tijden van Corona ***

In deze tijd met de coronacrisis, gaan we zolang mogelijk door met de Radio Centraal Bingo Show. Maar wel met de nodige maatregelen, zoals we eerder hebben aangegeven. Maar we zijn ook afhankelijk van de Bingo verkooppunten. 
Tot nu toe zijn de meesten nog geopend, maar steeds meer moeten in opvolging van maatregelen van de regering sluiten
of andere maatregelen nemen. De eerste is nu Snackresto 't West in Wolvega, deze heeft zijn openingstijden gewijzigd.
Zondags t/m woensdags van 16.00 tot 21.00 uur, donderdags t/m zaterdags van 11.30 tot 21.00 uur.

* Oerol formeel afgeblazen, het festival krijgt een 'virtuele' vorm

3 april, 20.00 uur

Terschelling Het was al duidelijk, maar het is nu ook formeel: Oerol gaat in de geplande vorm niet door. De organisatie gaat nu voor een ‘virtuele’ vorm, maar wel vanaf Terschelling. Volgens algemeen directeur Siart Smit van het Terschellinger festival Oerol is deze stap, het formeel afblazen, noodzakelijk omdat anders allerlei kosten blijven doorlopen. ,,En dat redden we niet. Want er staat geen inkomsten tegenover.” De contracten met de 175 acts zijn afgezegd, net als zo’n 40 freelance-contracten met medewerkers die anders deze week hadden zullen beginnen. Oerol loopt tussen de 3,1 en 3,6 miljoen euro aan inkomsten mis. Smit kondigde al aan dat men aan het nadenken is over een andere, ‘minimale’ vorm, online. ,,Je moet omgekeerd denken, het uitgangspunt is de huidige situatie dat er geen publiek bij kan zijn. Dus dan kom je uit op een soort virtueel platform. Maar wel met onze kernwaarden: de ontmoeting, het live-aspect en het eiland. De makers moeten naar Terschelling komen.” Als er tegen die tijd toch weer publiek bij kan, ,,kunnen we opschalen.” Oerol zou plaatsvinden van 12 tot en met 21 juni op Terschelling en valt tot dusverre dus buiten het geldende verbod op vergunningsplichtige evenementen, tot 1 juni. Maar door de verschillende maatregelen is de voorbereiding stil komen te liggen. Dat geldt in het bijzonder voor het maak- en repetitieproces van de verschillende premières.

Bron: NDC

 

N.B. Aan de informatie op deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Voor exacte informatie over openingstijden en/of toegansprijzen verwijzen wij u naar de website van de betreffende locatie.

  • Facebook
  • Instagram