Workshop Fotografie

Fotoworkshop basis winter

Natuurbeleving door de lens
Op zondag 4 februari kun je bij het Buitencentrum van Staatsbosbeheer in Appelscha deelnemen aan een workshop (natuur-)fotografie. Deze workshop is zeer geschikt voor beginners en je hoeft dan ook niet te beschikken over een uitgebreide camera. De meeste smartphones beschikken tegenwoordig namelijk over uitstekende camera’s, waar je de natuur mee kunt vastleggen.
De ervaren fotografen die deze workshop begeleiden zullen de deelnemers uitdagen om vooral heel goed te leren kijken. Verander bijvoorbeeld eens van perspectief en je ontdekt een heel andere wereld.

Presentatie en veel oefenen
Er wordt gestart met een presentatie waar uitleg wordt gegeven over cameratechniek en over enkele basisregels zoals “de regel van derden”. Na de koffie/thee is het tijd om het geleerde in de praktijk te brengen. Het Drents-Friese Wold is namelijk een grote speeltuin voor fotografen. Je kunt er de ruimte op zoeken, maar ook de natuur van heel dichtbij bekijken. Het hebben van plezier in fotograferen staat voorop!
Na afloop van de workshop ontvangen de deelnemers de presentatie per mail, zodat je thuis alles nog eens rustig kunt nalezen en verder oefenen.

Informatie:
Datum: Zondag 4 februari 2024
Tijd: 10:00 -16:00 uur
Start: Buitencentrum Drents-Friese Wold, Terwisscha 6a, 8426 SJ Appelscha.
Kosten: € 19,50 (incl. koffie/thee)

Vooraf aanmelden: www.staatsbosbeheer.nl/fotografieDFW
Voor meer informatie en overige activiteiten kun je kijken op www.staatsbosbeheer.nl/DrentsFrieseWold

Dit vind je misschien ook leuk...