Wampex Vledder 2024

12 januari a.s. vindt Wampex Vledder weer plaats. Een avontuurlijke tocht die al vele jaren goed bekend staat. De Wampex kent dit jaar maar liefst 94 deelnemende teams. De teams zijn afkomstig uit de omgeving, maar ook uit andere delen van het land. Daarnaast doet er een team mee uit Polen en een team uit Duitsland. 

Teams gaan in de omgeving rondom Vledder het avontuur aan en ook dit jaar staat de teams een tocht te wachten met onderweg maar liefst 10 opdrachten. Ze krijgen een routeboekje mee, waarin diverse soorten routes zijn aangegeven. Zo moet men veel op kompas lopen of moet men op zoek naar reflectoren. Ook moeten ze goed op de hoogte zijn van coördinaten. Daarnaast moeten de deelnemers bij de diverse posten onderweg opdrachten uitvoeren. Bijvoorbeeld via touwen of netten een brede sloot oversteken. 

Gezien het weer van afgelopen tijd zal het nat zijn op de route en dit brengt de teams een uitdaging op modderige paden en soppende akkers.

Wampex Vledder is al jaren in trek en de organisatie werkt dan ook met een reservelijst. Nieuwe teams kunnen zich aanmelden voor de reservelijst door een mailtje te sturen naar informatie@wampexvledder.nl.

Extra leuk is dat je als lezer niet alleen op de hoogte kunt blijven van de nieuwtjes via de site www.wampexvledder.nl, maar ook via Facebook en Instagram. Neem gerust een kijkje en blijf vooraf en tijdens de Wampex goed op de hoogte. 

Dit vind je misschien ook leuk...