Vuurkorfwandeling in Willemsoord op 11 februari

Na een pauze van twee jaar keert de Vuurkorfwandeling in Willemsoord terug. De Stichting Activiteiten Willemsoord kondigt met plezier de 8e editie van dit populaire evenement aan, gepland op zondag 11 februari 2024.

“Wij zijn weer voorbereid op een grote opkomst, er hebben in het verleden weleens 500 wandelaars meegedaan. En ook nu hebben op Facebook alweer veel mensen aangegeven geïnteresseerd te zijn”: aldus Arjan Stroeve van de organisatie. Deelnemers worden uitgenodigd om te verzamelen tussen 15:00 en 15:30 uur bij Eethuys de Steen, waarvandaan de wandeling start. De route, ongeveer 10 kilometer lang, voert door de mooie omgeving van Willemsoord. Langs het pad zorgen vuurkorven voor een warme en gezellige sfeer.

Tijdens de wandeling wordt warme chocolademelk en een lekker hapje geserveerd en zorgen de Drie Musketiers voor live muzikaal entertainment. Na de wandeling wachten er meer vuurkorven bij Eethuys de Steen, waar deelnemers kunnen kiezen tussen een kop snert of een broodje kroket.

De wandeling duurt naar verwachting ongeveer 2 uur. Het wordt aangeraden om voor veiligheid een reflecterend hesje en zaklamp mee te nemen, aangezien deelname op eigen risico is.

Voor €7,50 per persoon zijn versnaperingen tijdens en na de wandeling inbegrepen en basisschoolkinderen kunnen gratis deelnemen. Inschrijven kan op de dag zelf, en voor wie zeker wil zijn van deelname, zijn er kaarten vooraf beschikbaar via de site van Eethuys de Steen.

Dit vind je misschien ook leuk...