Voorjaarsexpositie 2023 “FRAGMENTEN”

Hierbij nodigen wij u met veel genoegen uit aanwezig te zijn bij de officiële opening van de Voorjaarsexpositie 2023 FRAGMENTEN van Kunstwerk! in de Stellingen op

zondag 2 april a.s. om 14.00 uur

Bij de opening zijn de exposerende kunstenaars voor het merendeel aanwezig.                                          
De opening wordt verricht door de heer Wybren Jorritsma,
directeur van Museum Dr8888.

Deelnemende kunstenaars zijn: Guido van den Berg (fotografie), Joepe Bos (schilderijen), Johannes Bosgra (fotografie), Janetta Bron (glaskunst), Truus van Dalsum (keramiek), Mineke Gravers (olieverf/tempera), Tineke van Heuvelen (textielkunst), Cees Kaspersma (acrylschilderijen), Eva Kipp (papierkunst), Janet Klok (sieraden), Yvette de Koning (leerobjecten), Hanneke Lui (fotografie), Janneke Slot (houtsneden), Jet Twijnstra (keramiek), Hilda van der Veen (acryl/inkt-schilderijen) en Fokke Veurman (sculpturen)

De opening wordt muzikaal begeleid door Egbert Hoving met gitaar. Egbert speelde jaren als hobby in allerlei bandjes – van country tot blues. Als jochie van 12 kreeg hij zijn eerste gitaar en kreeg les bij een klassiek geschoolde gitaardocent. Thuis luisterden zijn ouders naar klassieke muziek, maar Egbert was toch van de generatie Beatles en Stones. Een paar jaar geleden heeft Egbert Hoving zijn klassieke gitaar weer omarmd en nu bespeelt hij deze met veel plezier en met een knipoog naar de klassieke muziek! 

De expositie is vrij toegankelijk en is geopend van vrijdag t/m zondag van 13 – 17 uur. Ook het Nationaal Vlechtmuseum op dezelfde locatie is op 2 april vrij te bezoeken.

Vrijwilligers en Bestuur Kunstwerk! in de Stellingen

Dit vind je misschien ook leuk...