Vakantiebeurs Gorredijk

In De Skâns in Gorredijk vindt op 24 en 25 februari 2024 de allereerste editie van de Vakantiebeurs Noord-Nederland plaats.
Voor de Vakantiebeurs Noord-Nederland zijn initiatiefnemers Louis Oudshoorn (De Kan Hoeve, De Veenhoop) en Arie Jonkman (Camping Jonkman, Lippenhuizen) op zoek naar enthousiaste standhouders.

,,Dit is een uitgelezen kans voor bedrijven in de reisbranche om zich te presenteren aan een gevarieerd en enthousiast publiek dat op zoek is naar betaalbare vakanties in zowel binnen- en buitenland”, vertelt Louis Oudshoorn.
,,Wij streven naar een laagdrempelig evenement, zowel voor bezoekers als standhouders”, vult Arie Jonkman aan.
,,Voor kleinschalige campings, B&B’s en vakantiehuizen is het vaak niet haalbaar om zich te presenteren op een grote vakantiebeurs.
Zij verzuipen als het ware tussen de ‘grote jongens’.
Anderzijds zijn heel veel mensen juist op zoek naar dit soort unieke en authentieke vakantieadressen.
Deze mensen willen wij tijdens de Vakantiebeurs Noord-Nederland graag samenbrengen.”

Oudshoorn en Jonkman hebben zelf de nodige ervaring als standhouder op vakantiebeurzen in binnen- en buitenland en merkten daar de grote belangstelling voor de authenticiteit die kleinschalige vakantieadressen vaak kunnen bieden. Omdat er in Fryslân nog geen vakantiebeurs was met dat aanbod, besloten ze zelf in dit gat te springen en een vakantiebeurs te organiseren.

Bedrijven die zich graag willen presenteren op de Vakantiebeurs Noord-Nederland kunnen zich aanmelden via de website www.vakantiebeursnoordnederland.nl http://www.vakantiebeursnoordnederland.nl

Dit vind je misschien ook leuk...