Sneupersdag “De Menning” Wilhelminaoord

Sneupersdag de Menning 2012

Heel veel bewoners van Woon- en zorgcentrum “De Menning” in Wilhelminaoord zijn afkomstig uit de grensstreken van de provincies Friesland, Drente en Overijssel. Bij de Historische Vereniging ’t Fledder Kerspel uit Vledder en het Dorpsarchief Noordwolde ontstond daarom het idee om voor de tweede keer daar een zg. “Sneupersdag” te organiseren. Deze zal worden gehouden op zondag 15 januari a.s. van 13.00 tot 17.00 uur in de grote zaal van “De Menning” aan de Linthorst Homanlaan in Wilhelminaoord..
Belangstellenden kunnen dan allerlei historisch materiaal uit de archieven van Vledder en Noordwolde bekijken. Vooral oude foto’s en kranten zullen ter tafel liggen. Bovendien is er gelegenheid om foto’s en artikelen te laten kopiëren. Medewerkers uit Vledder en Noordwolde zijn aanwezig om desgewenst toelichting te geven. Daarnaast is er de mogelijkheid om historisch materiaal mee te brengen en te bespreken. Bezoekers kunnen tegen een geringe vergoeding genieten van een kopje koffie of thee met toebehoren en herinneringen en verhalen uitwisselen..
Deze gezamenlijke Sneupersdag is vrij toegankelijk voor iedereen. Bewoners van “De Menning” kunnen dus hun familieleden alvast uitnodigen!

– Sneupersdag historisch materiaal

– zondag 15 januari 2023
– 13.00 – 17.00 uur

– Woon- en zorgcentrum “De Menning”
Linthorst Homanlaan 1 , Wilhelminaoord

– organisatie i.s.m. Historische Vereniging ’t Fledder Kerspel en Dorpsarchief Noordwolde

– toegang vrij

Dit vind je misschien ook leuk...