Repair Cafe Steenwijkerland 2013 – 2023

Wij zijn als vrijwilligers erg blij om te kunnen vermelden dat we deze maand 10 jaar actief zijn in de gemeente Steenwijkerland en bijna altijd in de Kringloopwinkel te Tuk.

A.s. zaterdag 21 januari willen we dat vieren tijdens de normale bijeenkomst van die ochtend. De vrijwilligers zitten dan die dag in een feestelijke omgeving klaar voor het verrichten van diverse reparaties aan textiel, elektrische apparatuur maar ook niet elektrische apparaten die niet goed werken, zijn welkom.

In de afgelopen jaren zijn er  meer dan 3000 reparaties verricht waarvan ruim meer dan de helft direct gerepareerd konden worden, voor anderen moesten er onderdelen besteld worden, hebben de vrijwilligers niet het juiste materiaal om iets te repareren of vergde het meer tijd. Helaas was ook ongeveer 25% niet meer te redden. Een advies wat de vrijwilligers wel willen meegegeven: onderhoudt je apparaten, zoals schoonmaken, ontkalken, oliën.

Kom a.s. zaterdag tussen 10.00 – 14.00 uur langs en de vrijwilligers gaan proberen het aangebodene te repareren en wij hopen dat we nog vele jaren met veel plezier onze bijeenkomsten 2 x per maand mogen houden.

Dit vind je misschien ook leuk...