‘Pleegzorg on Tour’ start op 29 juni in Weststellingwerf

Op donderdagavond 29 juni start ‘Pleegzorg on Tour’ in de gemeente Weststellingwerf met een eerste informatieavond over Pleegzorg. Pleegzorg on Tour is een initiatief van de drie pleegzorgaanbieders in Friesland: Jeugdhulp Friesland, William Schrikker en Leger des Heils Vanuit de gemeente Weststellingwerf sluit Stichting Humanitas aan met het initiatie Kind aan Huis. Inwoners en andere belangstellenden zijn van harte welkom. De informatieavond is in de raadszaal van het gemeentehuis in Wolvega. De inloop is vanaf 19:30, de avond begint om 20.00 uur. 

Doel van deze avond is om meer bekendheid te geven aan Pleegzorg. Wat is pleegzorg nu eigenlijk precies? Welke vormen van pleegzorg zijn er? Wat is de achtergrond van pleegkinderen? Wat is hun leeftijd? Wat zijn de mogelijkheden? Het komt allemaal aan bod. Ook zijn er pleegouders aanwezig om hun ervaring te delen. Yme Nota, werving en selectie Jeugdhulp Friesland – Pleegzorg: “Wie twijfelt, roep ik van harte op om langs te komen. We kunnen alle vragen beantwoorden, niks is gek, alles is vrijblijvend. Ook in Weststellingwerf hebben we veel nieuwe pleegouders nodig. Bijvoorbeeld mensen die in de weekenden of op één doordeweekse dag pleegouders kunnen zijn. Pleegzorg zou zomaar in jouw leven kunnen passen!”

Meer weten of aanmelden? Kijk voor meer informatie op https://jeugdhulpfriesland.nl/pleegouder-worden. Via deze website kun je je ook aanmelden voor deze informatiebijeenkomst. 

Dit vind je misschien ook leuk...