Paul van Hooff in ’t Vlechttheater

In 2005 trok hij de deur achter zich dicht en ging met zijn Moto Guzzi V7 uit 1975 reizen, van Deadhorse in Alaska naar Ushuaia in de staart van Argentinië. Het was de bedoeling om een jaar on the road te zijn – pas na drie jaar was hij na een reis van 60.000 kilometer op zijn bestemming.

Over die reis schreef hij de cultklassieker Man in het zadel. Het AD noemde het ‘een van de allerbeste reisboeken van de afgelopen jaren’, terwijl Herman Brusselmans hem in de Playboy uitriep tot reisschrijver van het jaar.

Eind 2016 besloot Van Hooff zijn Moto Guzzi V7 nog een keer de sporen te geven en reisde grotendeels in de winter van Amsterdam naar Tokio. Met min vijftien sliep hij in zijn tentje in de bergen van Armenië en hoorde in de verte wolven huilen. Van Hooff genóót. Na duizenden eenzame kilometers door Siberië arriveerde de reiziger gezond en wel in Tokio.
Over die reis schreef hij het eveneens zeer goed ontvangen boek Van hier tot Tokio. Van Hooff is van mening dat vrijheid een beslissing is, maar je moet wel bereid zijn om offers te brengen.
In een wervelende show met prachtige foto’s en filmpjes neemt hij zijn publiek mee in zijn onvoorspelbare wereld.
Na de voorstelling is er gelegenheid om een gesigneerd boek van Paul te kopen.

Datum:           9 februari 2024             
Tijd:                20.00 uur      
Prijs:                € 12,50
Reserveren:     https://vlechttheater.nl/    

DEZE VOORSTELLING IS UITVERKOCHT!!!

Dit vind je misschien ook leuk...