Paasproject in Kruiskerk Diever

Gospelkoor Onderweg uit Almelo met professionele band, onder leiding van dirigent André Bijleveld brengt ten gehore hun Paasproject:
‘HET IS VOLBRACHT’
‘Het is volbracht’ is een indrukwekkend Nederlandstalig programma, waarin we u meenemen in het verhaal van het lijden, het sterven en de opstanding van Jezus. Reacties van het publiek op eerdere optredens zijn: “zeer geraakt”, “kippenvel en tranen”, “heel indrukwekkend”.

Door oude melodieën te combineren met moderne klanken, bekende liederen, bijbelteksten en indringende beelden, vertellen we het lijdensverhaal van Jezus. Het begint met het groot maken van God, waarna de muzikale lijn afdaalt met het lijden en tot een dieptepunt komt als Christus gestorven is. Dan vanuit de stilte klimt de lijn weer op als we zingen over onze opgestane Heer en dat we samen met Hem mogen leven.

In het programma, waarin koor-, solo- en samenzang elkaar afwisselen, zullen vele bekende liederen de revue passeren, zoals: Welk een vriend is onze Jezus, Hoe groot zijt Gij, Christus onze Heer verrees, Jezus leeft en ik met Hem, Ik bouw op U, U zij de Glorie en De Liefde wint.
Het koor en de mensen in de zaal zullen worden begeleid door een professionele band onder leiding van André Bijleveld.

U bent allen van harte welkom: zondag 31 maart, 19.15 uur – Kruiskerk Diever.

Dit vind je misschien ook leuk...