Optreden Wieteke van Dort

Sinds het KRO-televisieprogramma “Kun je nog zingen, zing dan mee” treedt Wieteke van Dort zeer regelmatig op voor senioren. Wieteke zingt in deze voorstelling liedjes uit de gelijknamige bundel “Kun je nog zingen, zing dan mee” zoals “Klein vogelijn op groene tak ”, “Langs berg en dal” en “Hoe zachtkens glijdt ons bootje”. Natuurlijk kunnen een groot aantal liedjes door het publiek worden meegezongen. Met nog andere Nederlandse chansons en enkele Engelse evergreens vormen deze liedjes het programma vóór de pauze.

Na de pauze zingt Wieteke Indische liedjes in haar creatie van Tante Lien. Met oude en nieuwe liedjes en vrolijke conferences vult Tante Lien de daarvoor beschikbare tijd.
Tante Lien zingt uiteraard de bekende liedjes als “Arm Den Haag” en “Sarina “, maar verzoeknummers kunnen ook ingepast worden.

Wieteke betrekt altijd het publiek op een bijzondere manier bij haar optreden. Ze maakt een praatje met hen en geeft hun de gelegenheid om met haar samen te zingen.

Deze voorstelling heeft met groot succes vele malen plaatsgevonden in Theaters, verzorgingscentra, op ziekendagen en in verpleeghuizen. Dit afwisselend sfeervolle en komische programma is geschikt voor ieder publiek.

Datum:  zondag 25 februari 2024
Aanvang: 15.00 uur
Locatie: ’t Vlechttheater, Hoofdstraat Oost 34A, Noordwolde
Entree: Leden van de OSN en de Zonnebloem Noordwolde betalen € 6,00, opgeven via de genoemde organisaties
Overig: € 12,50
Reserveren via vlechttheater.nl

Dit vind je misschien ook leuk...