Nieuwjaarsconcert Brassband De Wâldsang met Johannes Rypma en Patricia

SURHUISTERVEEN – Op zaterdag 14 januari 2023 zal Brassband De Wâldsang het nieuwe jaar openen met haar jaarlijkse Nieuwjaarsconcert. Dit jaar betreedt De Wâldsang het podium met maar liefst twee gastsolisten. Johannes Rypma en Patricia zullen tijdens dit concert van zich laten horen. Het belooft een spetterende avond te worden! Het concert begint om 20:00 in de Flambou te Surhuisterveen. 

Johannes Rypma werd bekend door zijn deelname in The Voice of Holland als finalist in het derde seizoen. Met een tweede plaats werd hij publiekslieveling, waarbij hij landelijke bekendheid behaalde.

Johannes weet als geen ander hoe hij het publiek moet entertainen. Met verschillende covers wordt het een fantastisch optreden. 

Patricia is een Nederlandse musicalactrice en zangers. Ze staat bekend om haar geweldige verschijning, zangstem- en kwaliteiten. Ook zij zal haar talent laten horen in verschillende covers tijdens het concert. 

Eind jaren zeventig werd De Wâldsang opgericht. Na mooie resultaten is het één van de meest tot verbeelding sprekende brassbands in Nederland. Inmiddels staat deze band al ruim 30 jaar onder leiding van Rieks van der Velde. Met veel nieuw jong talent in combinatie met de oudgedienden, laat De Wâldsang een diverse bandsamenstelling zien. 

Kaarten zijn verkrijgbaar in de voorverkoop via www.dewaldsang.nl, bij Schippers Tabak- en Lectuurshop in Surhuisterveen of via de leden. 

Dit vind je misschien ook leuk...