Lindefestival 2023 komt eraan!

Foto: Lenus van der Broek

Wolvega – Met de traditionele grote braderie in het centrum van Wolvega, de jaarlijkse vuurwerkshow aan de Plaisierbosch/Wildbaan, kermis en natuurlijk volop live muziek bij de cafés in het dorp is het Lindefestival elk jaar weer één groot, gezellig feest. Dit jaar van donderdag 21 tot en met zaterdag 23 september.

Op donderdag begint het Lindefestival om 19 uur met het touwtrekken op het Centrumplein, gevolgd door muziek van The Famous Dutch Guys vanaf 20 uur.

Tribute Night 

De Tribute Night op het Acht Pilarenplein is vrijdag de grootste publiekstrekker, met Rowwen Hèze tributeband Dowwen Hèze en Normaal tributeband Oerend Hard. Op het Centrumplein zorgen DJWTFOX (21 uur) en Chef Confetti & John Kanon (23.30 uur) voor de muziek. Ook op veel andere plekken in het dorp kun je genieten van bandjes en DJ’s. 

Braderie en vuurwerk

Lekker sneupen op de braderie, dat kan op zaterdag. De Hoofdstraat Oost en de Van Harenstraat staan dan weer ouderwets vol met kramen. Het thema is Superhelden, wat onder andere tot uiting zal komen in de straatartiesten die over de braderie lopen. Op het Centrumplein is er vanaf 13.30 uur live muziek. 

Als afsluiting van de braderie en start van een avond vol muziek, is er om 21 uur weer de vuurwerkshow rondom de vijver aan de Plaisierbosch en Wildbaan. Om 21 uur begint op drie plekken de muziek: Lindefestival Live met Straight On Stage op het Acht Pilarenplein, B’84 op het Centrumplein en de Kroegtijgers DJ’s op het Pastorieplein. 

Kijk voor de complete programmering en actuele informatie op facebook.com/lindefest en facebook.com/wowwolvega 

Foto: Lenus van der Broek

Dit vind je misschien ook leuk...