Kijken-met-je-neus

Wist jij dat je oren het beter lijken te doen als je je ogen dicht hebt? Kom het maar eens proberen tijdens de zintuigenwandeling Kijken-met-je-neus op dinsdag 29 augustus bij Buitencentrum Drents-Friese Wold.

De gids van Staatsbosbeheer laat je spelenderwijs de natuur beleven door je uit te dagen om gebruik te maken van de verschillende zintuigen. Maak samen een geurcocktail en ga op zoek naar een van de honderden verschillende kleuren die te vinden zijn in het bos. Samenwerken en plezier staan voorop tijdens deze vrolijke gezinsactiviteit. Verbinding maken met elkaar en met de natuur.

Natuurbeleving

Heel veel natuurkennis opdoen is misschien niet waar je hoofd naar staat in de zomervakantie. Daarom is het ook zo belangrijk om kinderen de natuur te laten beleven door actief in te zijn. Met behulp van een paar spulletjes, zoals blinddoeken en spiegeltjes, leer je de natuur op een heel andere manier kennen. 

Datum: 29 augustus 2023

Tijd: 13.30 – 14.30 uur

Start: Buitencentrum Drents-Friese Wold, Terwisscha 6a, 8426 SJ Appelscha.

kosten: € 5,–, kind t/m 12 jaar € 5,–

Vooraf aanmelden via: www.staatsbosbeheer.nl/zintuigenwandelingdrentsfriesewold

Voor meer informatie en overige activiteiten van Staatsbosbeheer in het Drents-Friese Wold kun je kijken op www.staatsbosbeheer.nl/DrentsFrieseWold

Dit vind je misschien ook leuk...