IVN en KNNV: 28 april Avondwandeling en infomarkt op de Woldberg

De Woldberg, foto: Willem-Jan Hoeffnagel

Wandel mee en ontdek het aanbod van natuurverenigingen in Steenwijkerland

De natuurverenigingen IVN Noordwest-Overijssel en KNNV De Noordwesthoek organiseren gezamenlijk het hele jaar door natuur-excursies en lezingen in en rond gemeente Steenwijkerland. Ook zijn er regelmatige bijeenkomsten van diverse natuurwerkgroepen op het gebied van vogels, planten en insecten.   

Tijdens de Groene Karavaan, op vrijdag 28 april om 20:00 uur is bij Tuks Theehuis op de Woldberg een speciale infomarkt. Kom gezellig langs en ontdek welke activiteiten dit jaar in de planning staan en maak kennis met de verschillende natuurwerkgroepen.  

Voorafgaand aan de infomarkt is er om 19:00 uur een natuurhistorische wandeling met ervaren natuurgids over de Woldberg. Deze korte wandeling (3 km, maximaal een uur) laat onder meer de duidelijke landschapskenmerken zien, zoals stuwwallen, pingo ruïnes en eeuwen oude lanen. En natuurlijk is er aandacht voor diverse flora en fauna. 

De wandeling start vanaf Tuks Theehuis,  Bergweg 71, 8334 MC Tuk. Parkeren op parkeerplaats van Staatsbosbeheer, vanaf daar is Tuks Theehuis is aangegeven. 

Meer weten over de groene karavaan, kijk op: De Groene Karavaan – Natuur Voor Elkaar

Wanneer: vrijdag 28 april 2023 van 19:00 tot 21:30 uur 

Waar: start bij Tuks Theehuis, Bergweg 71 8334 MC Tuk 

Meer informatie: Avondwandeling en infomarkt op de Woldberg – Noordwest-Overijssel (ivn.nl)
Aanmelden voor de wandelingivnnwogidsenpr@ziggo.nl

De Woldberg, foto: Willem-Jan Hoeffnagel

Dit vind je misschien ook leuk...