Fotoworkshop Drents Friese Wold

Op zondag 22 oktober organiseert Staatsbosbeheer in samenwerking met Your Epic Fotografie een fotoworkshop met het thema herfst. Deze workshop is bedoeld voor (licht) gevorderde fotografen die beschikken over een spiegelreflex- of systeemcamera met de mogelijkheid om zelf de instellingen te bepalen.

Door de combinatie van theorie en praktische tips die je krijgt, kun je ongetwijfeld je vaardigheid in deze fantastische hobby vergroten.

Tijdens een drie uur durende workshop delen twee ervaren (natuur-)fotografen hun kennis, ervaring en tips. Na een stukje theorie gaan we met elkaar op pad in het fotogenieke Drents-Friese Wold. De herfst is het perfecte seizoen voor fotografie. Het licht is wat zachter dan in de zomer en er zijn veel onderwerpen waarmee je creatief aan de slag kunt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan paddenstoelen, maar ook aan eventueel nog aanwezige insecten en spinnen (webben). Het doel is om je met een frisse blik naar onderwerpen te laten kijken, zodat je inspiratie opdoet om de natuur eens op een andere manier vast te leggen. Wanneer je beschikt over een statief, macrolens en flitser, wordt geadviseerd deze mee te nemen.

Je ontvangt na afloop de theorie per mail, zodat je het thuis nog eens rustig kunt nalezen en verder kunt experimenteren.

Datum: Zondag 22 oktober 2023

Tijd: 10.00 – 13.00 uur

Start: Buitencentrum Drents-Friese Wold, Terwisscha 6a, 8426 SJ Appelscha.

kosten: € 45,00 (incl. koffie/thee)

Vooraf aanmelden: https://www.staatsbosbeheer.nl/fotografiegevorderdendfw

Voor meer informatie en overige activiteiten kun je kijken op www.staatsbosbeheer.nl/DrentsFrieseWold

Dit vind je misschien ook leuk...