Eerste veteranenbijeenkomst Weststellingwerf

WOLVEGA – Burgemeester Andre van de Nadort en de voorzitter van SVW Dirk Dubling nodigen 170 veteranen uit Weststellingwerf uit voor haar eerste veteranenbijeenkomst. Stichting Veteranen Weststellingwerf organiseert met de gemeente vrijdag 23 juni de eerste Veteranenbijeenkomst in Weststellingwerf. Weststellingwerf kent een grote groep veteranen. Zo`n 170 veteranen die in verschillende missies voor het Koninkrijk der Nederlanden zijn ingezet wonen in Weststellingwerf.

Veteranen zijn welkom en kunnen zich opgeven via de veteranenstichting. Veteranen zijn van harte welkom rond 09:30 in de raadzaal van de gemeente en de bijeenkomst duurt ongeveer tot 11:45. Ingang raadzaal Rozenstraat, Parkeren kan op parkeerterrein van de gemeente. Het programma kunt u vinden via de website. Alle veteranen zijn ook via de post uitgenodigd. Aanmelden kan via Stichting Veteranen Weststellingwerf, Wollegras 7, 8471WH Wolvega. Mob: 06-30109406. Dit is ook mogelijk via de website www.veteranenweststellingwerf.nl of via info@veteranenweststellingwerf.nl

De stichting wil er uiteindelijk naar streven elk jaar een veteranenbijeenkomst te houden in de gemeente. Een dag later op 24 juni is het de Nationale Veteranendag. SVW vraagt dan ook aan de inwoners de Veteranenvlag uit te hangen. Deze staat symbool voor alle veteranen van de verschillende krijgsmachtonderdelen die ingezet zijn voor Nederland. Ook de gemeente Weststellingwerf zal de veteranenvlag hijsen op de Nationale Veteranendag.

Dit vind je misschien ook leuk...