Bijeenkomst Repair Café zaterdag 20 juli a.s.

In de zomermaanden is het Repair Café slechts 1x per maand te bezoeken en in juli is dat op zaterdag 20 juli a.s.. De vrijwilligers  zitten dan op de gebruikelijke tijd van 10.00 – 14.00 uur klaar om de gebrachte goederen na te kijken en zo nodig te repareren. De bijeenkomst van zaterdag 6 juli komt dus te vervallen.

Klusjes gaan het hele jaar door en dan kom je regelmatig gereedschap tegen dat niet meer goed werkt, gooi het niet weg maar laat het door de vrijwilligers nakijken, Hopelijk kan het gerepareerd worden.  Dat geldt ook voor zomer kleding van vorig jaar, is er iets stuk, kom ook daarmee langs, een naad los, rits vervangen. Het is mogelijk!

We doen nogmaals een beroep op mensen, die 1 of 2 x per maand een zaterdag beschikbaar zijn om ons te helpen, hetzij bij de inschrijftafel, hetzij voor het repareren van gereedschap of textiel!
Dus zaterdag 20 juli is de eerstvolgende bijeenkomst van het Repair Café Steenwijkerland, van10.00 – 14.00 uur op de bovenverdieping van de Kringloopwinkel te Tuk.

Dit vind je misschien ook leuk...