Afsluitende ronde OldStars Walking Football Competitie

Vrijdagmiddag 24 maart vindt op Sportpark Lunia in Oldeberkoop de afsluitende ronde plaats van een OldStars Walking Football Competitie. Deze ondelinge competitie bestaat in totaal uit 8 teams. Medio oktober 2022 werd hier een begin mee gemaakt en verdeeld over 5 middagen wordt er een volledige competitie afgewerkt, met dus de 24ste maart als laatste speeldag.

Vanaf 14:00 uur zullen deze afsluitende wedstrijden die elk 20 minuten duren en waarbij alle teams nog 2 keer in actie komen worden gespeeld en rond 16.00 uur zullen de heren scheidsrechters voor de laatste keer affluiten.

Op dit moment gaat Vitesse ’63 uit Koekange stevig aan de leiding met 30 punten uit 12 wedstrijden en zullen VV Steenwijk en HZVV uit Hoogeveen, beiden met 25 uit 10 er hard aan moeten trekken de huidige koploper nog te achterhalen.

De middenmoot wordt gevormd door IJVV uit IJsselmuiden en FC Meppel, op korte afstand gevolgd door Sport Vereent dat deze afsluitende middag uiteraard nog zal proberen een plaatsje te stijgen op de ranglijst.. VV Zuidwolde en Dedemsvaart sluiten op gepaste afstand de rijen.

Dé ideale mogelijkheid dus voor een ieder om eens nader kennis te maken met het Walking Football. Ook wanneer je er al wel bekend mee bent, ben je deze middag natuurlijk meer dan welkom op sportpark Lunia in Oldeberkoop.

Dit vind je misschien ook leuk...